„Orice rezultat este un rezultat, așa că pentru mine este un rezultat care mă bucură”. Este declarația candidatului Partidului Liberal Democrat, Tudor Deliu, la alegerile prezidențiale. Deliu le-a mulțumit oamenilor care au ieșit pe ploaie la votare și, mai ales, cetățenilor din diaspora care au făcut sute de kilometri pentru a-și face alegerea.

Totodată, Tudor Deliu susține că în turul doi va susține candidatul de dreapta. „Dar noi vrem să avem o discuție la un organ colegial al partidului ca să îndemnăm toți susținătorii noștri din teritoriu să facă agitație electorală pentru candidatul respectiv”, a menționat Deliu la o ediție specială de la TV8.

Ca și ceilalți candidați, Tudor Deliu a semnalat mai multe încălcări și s-a arătat nedumerit de ce unii observatori din Comunitatea Statelor Independente au intervenit cu anumite opinii pe când misiunea lor era doar de observare și monitorizare.

După procesarea a 94% din porocesele verbale, candidatul PLDM a acumulat 1,48% din sufragii, clasându-se pe locul șapte.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!