/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

„Este un rezultat care mă bucură”. Ce spune Tudor Deliu despre votul oferit lui de cetățenii moldoveni

missing
02 noiembrie 2020, ora 00:11

„Orice rezultat este un rezultat, așa că pentru mine este un rezultat care mă bucură”. Este declarația candidatului Partidului Liberal Democrat, Tudor Deliu, la alegerile prezidențiale. Deliu le-a mulțumit oamenilor care au ieșit pe ploaie la votare și, mai ales, cetățenilor din diaspora care au făcut sute de kilometri pentru a-și face alegerea.

Totodată, Tudor Deliu susține că în turul doi va susține candidatul de dreapta. „Dar noi vrem să avem o discuție la un organ colegial al partidului ca să îndemnăm toți susținătorii noștri din teritoriu să facă agitație electorală pentru candidatul respectiv”, a menționat Deliu la o ediție specială de la TV8.

Ca și ceilalți candidați, Tudor Deliu a semnalat mai multe încălcări și s-a arătat nedumerit de ce unii observatori din Comunitatea Statelor Independente au intervenit cu anumite opinii pe când misiunea lor era doar de observare și monitorizare.

După procesarea a 94% din porocesele verbale, candidatul PLDM a acumulat 1,48% din sufragii, clasându-se pe locul șapte.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram