Imagini inedite au fost surprinse în apropiere de Rotterdam, Olanda, acolo unde un tren care a deraiat și care s-ar fi prăbușit în apă, de la o înălțime de 10 metri, a rămas suspendat în sculptura care înfățișează o coadă de balenă în mărime naturală, scrie Digi 24

Potrivit ABC News, accidentul de tren a avut loc în primele ore ale dimineții de luni, într-o stație de metrou de lângă Rotterdam. Trenul subteran a deraiat și a trecut de bariera stației, însă s-a oprit în uriașa sculptură, confecționată din fier, de forma unei cozi de balenă.

La interior nu se aflau pasageri, ci doar conductorul trenului, care a scăpat teafăr și nevătămat, datorită sculpturii. Imaginile postate pe Twitter, făcute imediat după incident, sunt de-a dreptul spectaculoase. Trenul a rămas suspendat la o înălțime de 10 metri în aer, agățat de coada de balenă, care l-a oprit și a evitat prăbușirea în apă.

Polițiștii care au ajuns imediat la locul accidentului au declarat că în tren nu se aflau pasageri și ca nu există alte victime. Oamenii legii au demarat și o anchetă pentru a stabili cauzele în care s-a produs deraierea.

Foto: Joey Bremer/Facebook

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!