/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

În SUA se pot lua maşini super sport exclusiviste chiar şi în leasing. Taxele însă nu sunt pentru toţi

02 noiembrie 2020, ora 16:40

Nu îţi poţi cumpăra un Bugatti sau un Koenigsegg? Nicio problemă! În SUA au apărut companii care oferă astfel de automobile în leasing, însă taxele te pot face să lăcrimezi dacă nu ai un salariu lunar generos!

În total, în toată lumea există doar două exemplare Koenigsegg CCXR Trevita (anul producţiei 2010), model care este propulsat de un motor V8 de 4.8 litri, care produce 1.018 CP/1.080 Nm şi este cuplat la o cutie mecanică în şase trepte. Poate face 0-100 de km/h în 2.9 secunde şi atinge maxim 410 km/h.

Caracteristica sa specială este că fibrele de carbon, material din care au fost făcute unele părţi componente, au fost ranforsate cu un strat special din diamante fărâmițate. Din cauza procesului greu şi costisitor un al treilea exemplar nu s-a mai făcut, deşi seria celor “trei albe” era setată iniţial să includă trei unităţi. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram