Nu îţi poţi cumpăra un Bugatti sau un Koenigsegg? Nicio problemă! În SUA au apărut companii care oferă astfel de automobile în leasing, însă taxele te pot face să lăcrimezi dacă nu ai un salariu lunar generos!

În total, în toată lumea există doar două exemplare Koenigsegg CCXR Trevita (anul producţiei 2010), model care este propulsat de un motor V8 de 4.8 litri, care produce 1.018 CP/1.080 Nm şi este cuplat la o cutie mecanică în şase trepte. Poate face 0-100 de km/h în 2.9 secunde şi atinge maxim 410 km/h.

Caracteristica sa specială este că fibrele de carbon, material din care au fost făcute unele părţi componente, au fost ranforsate cu un strat special din diamante fărâmițate. Din cauza procesului greu şi costisitor un al treilea exemplar nu s-a mai făcut, deşi seria celor “trei albe” era setată iniţial să includă trei unităţi. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!