KIA Motors Corporation și-a dezvăluit acum câteva ore planurile pentru dezvoltarea unei noi platforme standardizate pentru următoarea generație de vehicule militare, platformă care va consolida capacitățile companiei pentru proiectele militare viitoare.

Constructorul auto intenționează să înceapă în acest an fabricarea prototipurilor pentru vehiculele standard de clasă medie și să treacă testele de evaluare ale Guvernului coreean în 2021. Obiectivul companiei este implementarea vehiculelor în unitățile militare în 2024, în urma standardizării și testelor inițiale de producție.

Acest proiect de dezvoltare a vehiculelor de clasă medie standardizate este rezultatul investițiilor comune ale armatei Coreei de Sud și ale KIA Motors. Programul la scară largă va duce la înlocuirea vehiculele militare standard de 2.5 și 5 tone aflate în exploatare în acest moment, precum și la dezvoltarea de noi vehicule blindate de 5 tone. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!