/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

KIA dezvoltă o platformă pentru o nouă generaţie de vehicule militare. Un ATV va avea şi alte domenii de aplicare

missing
02 noiembrie 2020, ora 12:51

KIA Motors Corporation și-a dezvăluit acum câteva ore planurile pentru dezvoltarea unei noi platforme standardizate pentru următoarea generație de vehicule militare, platformă care va consolida capacitățile companiei pentru proiectele militare viitoare.

Constructorul auto intenționează să înceapă în acest an fabricarea prototipurilor pentru vehiculele standard de clasă medie și să treacă testele de evaluare ale Guvernului coreean în 2021. Obiectivul companiei este implementarea vehiculelor în unitățile militare în 2024, în urma standardizării și testelor inițiale de producție.

Acest proiect de dezvoltare a vehiculelor de clasă medie standardizate este rezultatul investițiilor comune ale armatei Coreei de Sud și ale KIA Motors. Programul la scară largă va duce la înlocuirea vehiculele militare standard de 2.5 și 5 tone aflate în exploatare în acest moment, precum și la dezvoltarea de noi vehicule blindate de 5 tone. Află mai multe din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram