/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Președintele Consiliului European îndeamnă forțele pro-europene să o susțină pe Maia Sandu în turul doi de scrutin

missing
02 noiembrie 2020, ora 21:18

Președintele Consiliului European Donald Tusk consideră că rezultatul obținut ieri de candidata PAS, Maia Sandu, constituie un moment decisic în contruirea unei Moldove europene. Într-un mesaj făcut public pe Twitter, Tusk a îndemnat forțele pro-europene să o sprijine în turul doi de scrutin.

„Rezultatul excelent al Maiei Sandu la alegerile de ieri este un moment decisiv în construirea unei Moldove europene, democratice și prospere. Salut sprijinul lui Andrei Năstase și Platformei DA pentru al doilea tur și fac apel la toate forțele pro-europene să o sprijine în aducerea schimbării în Moldova”, a declarat Donald Tusk.

La alegerile de ieri, Maia Sandu a obținut un rezultat de 36.16 %, cu 3,5% mai mult decât actualul președinte Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram