/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Prima reacție din tabăra lui Dodon. Ceban, despre rezultatele alegerilor: „Suntem împărțiți și dezbinați”

missing
02 noiembrie 2020, ora 08:27

Primarul Capitalei, Ion Ceban, cel care și-a luat concediu din cont propriu pentru a-l susține pe Dodon la prezidențiale, a venit cu o reacție la rezultatele scrutinului. Potrivit lui, scrutinul din 1 noiembrie a demonstrat „că suntem împărțiți și dezbinați”.

„Moldova iar va vota! Scrutinul de ieri a demonstrat că suntem împărțiți și dezbinați, iar cei care ne împiedică să ne unim, suntem chiar noi cu ajutorul unor acțiuni agresive a unor candidați și politicieni. Astfel cum a fost construită această cărare din spatele meu câteva luni în urmă prin dorința de a schimba lucrurile, așa putem construi viitorul țării. Bună dimineața!”, a scris Ceban pe o rețea de socializare.

Ceban este primul reprezentat din tabăra lui Igor Dodon care a venit cu o reacție.

Precizăm că după procesarea a 99.8% dintre procesele verbale, tabloul electoral se schimbă. Maia Sandu se clasează pe locul întâi în acest tur de scrutin.

Maia Sandu – 36,10% de voturi
Igor Dodon – 32,66%
Renato Usatîi – 16,91%
Violeta Ivanov – 6,50%
Andrei Năstase – 3,26%
Octavian Țîcu – 2,01%
Tudor Deliu – 1,37%
Dorin Chirtoacă – 1,20%

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram