Primarul Capitalei, Ion Ceban, cel care și-a luat concediu din cont propriu pentru a-l susține pe Dodon la prezidențiale, a venit cu o reacție la rezultatele scrutinului. Potrivit lui, scrutinul din 1 noiembrie a demonstrat „că suntem împărțiți și dezbinați”.

„Moldova iar va vota! Scrutinul de ieri a demonstrat că suntem împărțiți și dezbinați, iar cei care ne împiedică să ne unim, suntem chiar noi cu ajutorul unor acțiuni agresive a unor candidați și politicieni. Astfel cum a fost construită această cărare din spatele meu câteva luni în urmă prin dorința de a schimba lucrurile, așa putem construi viitorul țării. Bună dimineața!”, a scris Ceban pe o rețea de socializare.

Ceban este primul reprezentat din tabăra lui Igor Dodon care a venit cu o reacție.

Precizăm că după procesarea a 99.8% dintre procesele verbale, tabloul electoral se schimbă. Maia Sandu se clasează pe locul întâi în acest tur de scrutin.

Maia Sandu – 36,10% de voturi
Igor Dodon – 32,66%
Renato Usatîi – 16,91%
Violeta Ivanov – 6,50%
Andrei Năstase – 3,26%
Octavian Țîcu – 2,01%
Tudor Deliu – 1,37%
Dorin Chirtoacă – 1,20%

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!