După lansarea lui AURUS Senat la Salonul Auto de la Geneva din primăvara lui 2019, producătorul rus practic a fost asaltat de cei mai cunoscuți jurnaliști auto din lume pentru organizarea unui test drive. Însă reportajele așa și nu ajungeau să fie efectuate… Până acum.

De curând însă, o echipă din Federaţia Rusă a reușit să testeze sedanul într-un exemplar pre-serie. Asta înseamnă că unele soluții finale ce vor fi implementate pe automobilul de serie încă nu au fost aplicate. Și dacă tot am menționat modelul de serie, acesta este așteptat să debuteze în showroom-uri în anul 2021.

Acum, vă invităm să urmăriți reportajul video pe AutoBlog.MD, unul care a stârnit o sumedenie de comentarii pe internet. Mulți dintre cei care l-au privit sunt de părere că acesta nu este foarte obiectiv.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!