/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Pro Moldova anunță că o va susține pe Maia Sandu în turul II al alegerilor prezidențiale

missing
02 noiembrie 2020, ora 11:28

Reprezentanții partidului politic „Pro Moldova” au anunțat luni, 2 noiembrie, printr-un comunicat de presă, că în turul II al alegerilor prezidențiale o vor susține pe candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu.

Pro Moldova îndeamnă alegătorii să susțină candidatul dreptei Maia Sandu în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Moldova nu mai roșește, suntem la un PAS de a ne elibera de conducătorul regimului socialist, care a încercat să pună stăpânire pe țară. Vă îndemn pe toți să ieșiți masiv la vot la 15 noiembrie pentru ca Dodon să plece și să dăm o șansă statului nostru și fiecărui cetățean care a obosit de corupție, minciună, trădări și sărăcie. PRO MOLDOVA a fost și rămâne împotriva lui Igor Dodon”, a declarat Andrian Candu, președintele PRO MOLDOVA.

Andrian Candu a mulțumit cetățenilor care, pe timp de pandemie, au dat dovadă de responsabilitate și au mers la vot pentru a alege președintele țării.

Am o mare admirație și un profund sentiment de respect pentru toți cei care au reușit să ajungă la secțiile de vot, chiar dacă autoritățile nu au pregătit alegerile conform situației pandemice, refuzând apelurile noastre de organizare a unor audieri pentru a depista în Parlament lacunele din instrucțiuni. Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor din diasporă care au stat ore bune la coadă pentru a vota, iar mulți dintre ei au parcurs distanțe uriașe pentru a ajunge la secțiile de vot. Avem un popor minunat, iar acest popor sigur merită un președinte mai bun decât poate fi Dodon vreodată”, a menționat Andrian Candu.

Al doilea tur de scrutin are loc la 2 săptămâni de la data primului tur de scrutin, data fiind stabilită de CEC.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram