Reprezentanții partidului politic „Pro Moldova” au anunțat luni, 2 noiembrie, printr-un comunicat de presă, că în turul II al alegerilor prezidențiale o vor susține pe candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu.

Pro Moldova îndeamnă alegătorii să susțină candidatul dreptei Maia Sandu în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Moldova nu mai roșește, suntem la un PAS de a ne elibera de conducătorul regimului socialist, care a încercat să pună stăpânire pe țară. Vă îndemn pe toți să ieșiți masiv la vot la 15 noiembrie pentru ca Dodon să plece și să dăm o șansă statului nostru și fiecărui cetățean care a obosit de corupție, minciună, trădări și sărăcie. PRO MOLDOVA a fost și rămâne împotriva lui Igor Dodon”, a declarat Andrian Candu, președintele PRO MOLDOVA.

Andrian Candu a mulțumit cetățenilor care, pe timp de pandemie, au dat dovadă de responsabilitate și au mers la vot pentru a alege președintele țării.

Am o mare admirație și un profund sentiment de respect pentru toți cei care au reușit să ajungă la secțiile de vot, chiar dacă autoritățile nu au pregătit alegerile conform situației pandemice, refuzând apelurile noastre de organizare a unor audieri pentru a depista în Parlament lacunele din instrucțiuni. Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor din diasporă care au stat ore bune la coadă pentru a vota, iar mulți dintre ei au parcurs distanțe uriașe pentru a ajunge la secțiile de vot. Avem un popor minunat, iar acest popor sigur merită un președinte mai bun decât poate fi Dodon vreodată”, a menționat Andrian Candu.

Al doilea tur de scrutin are loc la 2 săptămâni de la data primului tur de scrutin, data fiind stabilită de CEC.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!