Sistemul de sănătate a mai pierdut un medic din cauza complicațiilor provocate de virusul COVID-19. Este vorba despre o asistentă medicală din secția Endocrinologie IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”. Decesul a fost anunțat de colegii acesteia.

„Aducem condoleanțe familiei, rudelor și tuturor, care au avut ocazia să o cunoască. Doamna Valentina s-a angajat în cadrul Spitalului Clinic Republican în 1977, unde a muncit cu abnegaţie, multă dăruire până în ultimile zile, când nemilosul virus COVID – 19 i-a frânt aripile. Dumneaei a fost un izvor nesecat de inteligență, competenţă, profesionalism. O fire blândă, modestă, amabilă. A fost un Om frumos, împodobit cu Bunătate ! Plecarea sa dintre noi este o grea pierdere, ce a lăsat un gol imens în viaţa celor apropiaţi. Valentina MIHOVA fost si va rămâne pentru cei care au cunoscut-o o pilda vie, un exemplu de seriozitate, demnitate si curaj. Dumnezeu să te odihnească în pace dragă prietenă şi scumpă colegă, VALENTINA! Lumină lină în împărăţia Îngerilor”, au scris colegii de la IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”.

Cu regret anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre, asistentei medicale din secția Endocrinologie, doamnei…

Posted by IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” on Monday, 2 November 2020

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!