Sistemul medical a mai pierdut un lucrător. O asistentă de la Spitalul Republican a decedat din cauza complicațiilor Covid-19

02 noiembrie 2020, ora 10:56

Sistemul de sănătate a mai pierdut un medic din cauza complicațiilor provocate de virusul COVID-19. Este vorba despre o asistentă medicală din secția Endocrinologie IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”. Decesul a fost anunțat de colegii acesteia.

„Aducem condoleanțe familiei, rudelor și tuturor, care au avut ocazia să o cunoască. Doamna Valentina s-a angajat în cadrul Spitalului Clinic Republican în 1977, unde a muncit cu abnegaţie, multă dăruire până în ultimile zile, când nemilosul virus COVID – 19 i-a frânt aripile. Dumneaei a fost un izvor nesecat de inteligență, competenţă, profesionalism. O fire blândă, modestă, amabilă. A fost un Om frumos, împodobit cu Bunătate ! Plecarea sa dintre noi este o grea pierdere, ce a lăsat un gol imens în viaţa celor apropiaţi. Valentina MIHOVA fost si va rămâne pentru cei care au cunoscut-o o pilda vie, un exemplu de seriozitate, demnitate si curaj. Dumnezeu să te odihnească în pace dragă prietenă şi scumpă colegă, VALENTINA! Lumină lină în împărăţia Îngerilor”, au scris colegii de la IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”.

Cu regret anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre, asistentei medicale din secția Endocrinologie, doamnei…

Posted by IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” on Monday, 2 November 2020

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram