Starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros se îmbunătățește. Despre aceasta a anunțat premierul Ion Chicu făcând referire la informațiile primite de la ministra Sănătății Viorica Dumbrăveanu. Declarațiile au fost făcute luni în cadrul unui briefing de presă. 

„Am primit informații de la doamna ministră a Sănătății Viorica Dumbrăveanu despre starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros. Avem vești îmbucurătoare, situația este mai bună. Starea de sănătate se îmbunătățește și ne rugăm domnului să fie tot bine, iar maestrul să revină cât mai rapid posibil să ne bucure cu talentul și măiestria sa devină”, a spus premierul.

Maestrul Nicolae Botgros, fiind diagnosticat cu virusul COVID-19, a fost transferat la Institutul de Medicină Urgentă în seara zilei de 26 octombrie, după ce inițial fusese internat într-un spital guvernamental.

Nicolae Botgros s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul și are 65 de ani. Datorită abilităților sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!