/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Vești îmbucurătoare. Starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros se îmbunătățește

02 noiembrie 2020, ora 14:43

Starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros se îmbunătățește. Despre aceasta a anunțat premierul Ion Chicu făcând referire la informațiile primite de la ministra Sănătății Viorica Dumbrăveanu. Declarațiile au fost făcute luni în cadrul unui briefing de presă. 

„Am primit informații de la doamna ministră a Sănătății Viorica Dumbrăveanu despre starea de sănătate a maestrului Nicolae Botgros. Avem vești îmbucurătoare, situația este mai bună. Starea de sănătate se îmbunătățește și ne rugăm domnului să fie tot bine, iar maestrul să revină cât mai rapid posibil să ne bucure cu talentul și măiestria sa devină”, a spus premierul.

Maestrul Nicolae Botgros, fiind diagnosticat cu virusul COVID-19, a fost transferat la Institutul de Medicină Urgentă în seara zilei de 26 octombrie, după ce inițial fusese internat într-un spital guvernamental.

Nicolae Botgros s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul și are 65 de ani. Datorită abilităților sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram