Grafit Holding are un nou sediu. Mai inovativ, mai confortabil și cu cele mai bune condiții de lucru pentru angajații săi. Scopul companiei este de a salva problema supraproducției prin vânzarea resurselor deja existente pe piață cu ajutorul unui IT sistem unical și pe o cooperare eficientă între 400 de angajați din Moldova, Ucraina și Germania. De aceea dacă vrei să contribui și tu și să faci parte dintr-o echipă tânără – locul tău este la Grafit Holding.

Noul sediu oferă fiecărui angajat propriul birou, dotat cu echipament tehnic performant, bucătărie, o zonă de odihnă, cu fotolii comode, scaune cu funcție de masaj, dar și spațiu pentru doritorii de a face sport. Mai mult, managerii dispun și de locuri de parcare.

SERGHEI SURUCEANU DIRECTOR IT ȘI FINANȚE: „Noi suntem deschiși ca să creștem oameni talentați, oameni care vor să dobândească ceva, oameni care sunt gata să lucreze mult, să-i facem parteneri, să-i facem co-fondatori”.

Grafit Holding angajează tineri fără experiență și le oferă instruire gratuită. Iar pentru cei care doresc să perfecționeze o limbă străină, o pot face tot în cadrul holdingului, la școala de limbi străine.

ANDRIAN MUNTEAN DIRECTOR DE DEZVOLTARE CORPORATIVĂ ȘI HR: „Mulți tineri venind în companiile Grafit Holding pentru prima dată la o activitate de muncă cresc în cadrul holdingului devin ulterior manageri. Avem frumoase exemple când tinerii veniți acum 8, 10 ani au devenit directori de proiecte sau chiar parteneri de business în una din companiile holdingului.”

Compania oferă salarii motivante și condiții de muncă europene angajaților săi pentru a-i motiva să rămână acasă, alături de cei dragi. Angajații Grafit Holding dispun de abonamente la fitness, iar dacă doresc să i-a un credit ipotecar de instituțiile bancare, dispun datorită holdingului de cea mai mică rată a dobînzii.

ANDRIAN MUNTEAN DIRECTOR DE DEZVOLTARE CORPORATIVĂ ȘI HR: „Un tânăr angajat fără experiență, poate să pretindă la un salariu de 700 de euro, pe parcursul a primele două, trei luni, deci respectiv chiar dacă este absolvent al unei facultăți din Republica Moldova și cunoaște o limbă străină astfel încât într-un răstimp foarte scurt el poate să devină productiv”.

La ora actuală, din Grafit Holding fac parte companiile Sovamax Trading, Eminia Trading, Lanius Trading, Agava Trading, Sovamax USA, RA Trading, Gamaiun Consulting, MTEAM.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!