/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO LIVE/ Octavian Țîcu susține o conferință de presă: „Viitorul românesc este alături de noi”

missing
02 noiembrie 2020, ora 12:00

Președintele Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, susține o conferință de presă vizavi de rezultatul alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie 2020.

„Vreau să le mulțumesc celor 27 de mii de voturi. Oamenii care ne-au votat acasă, în strănătate, în Transnistria, chiar și în Rusia. Votul nostru va fi anti-Dodon. Prin asta vreau să înlătur acele preocupări pe care votanții noștrii le au față de Maia Sandu, Dorin Chirtoacă și și altor candidați de dreapta. Ne pare rău că mulți votanți PUN din frică ca să nu câștige Igor Dodon, au votat pentru PAS. Noi nu ne vom opri aici. Lupta pentru noi continuă”, a menționat Țîcu.

Precizăm că, ieri, 1 noiembrie au avut loc alegeri prezidențiale în Republica Moldova.

Potrivit rezultatelor preliminare prezentate de către Comisia Electorală Centrală (CEC), Maia Sandu și Igor Dodon au acumulat cele mai multe voturi.

După prelucrarea a 100 % din procese verbale:

Maia Sandu – 36,16%
Igor Dodon – 32,61%
Renato Usatîi – 16,90%
Violeta Ivanov – 6,49%
Andrei Năstase – 3,26%
Octavian Țîcu – 2,01%
Tudor Deliu – 1,37%
Dorin Chirtoacă – 1,20%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram