Președintele Partidului Unității Naționale, Octavian Țîcu, susține o conferință de presă vizavi de rezultatul alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie 2020.

„Vreau să le mulțumesc celor 27 de mii de voturi. Oamenii care ne-au votat acasă, în strănătate, în Transnistria, chiar și în Rusia. Votul nostru va fi anti-Dodon. Prin asta vreau să înlătur acele preocupări pe care votanții noștrii le au față de Maia Sandu, Dorin Chirtoacă și și altor candidați de dreapta. Ne pare rău că mulți votanți PUN din frică ca să nu câștige Igor Dodon, au votat pentru PAS. Noi nu ne vom opri aici. Lupta pentru noi continuă”, a menționat Țîcu.

Precizăm că, ieri, 1 noiembrie au avut loc alegeri prezidențiale în Republica Moldova.

Potrivit rezultatelor preliminare prezentate de către Comisia Electorală Centrală (CEC), Maia Sandu și Igor Dodon au acumulat cele mai multe voturi.

După prelucrarea a 100 % din procese verbale:

Maia Sandu – 36,16%
Igor Dodon – 32,61%
Renato Usatîi – 16,90%
Violeta Ivanov – 6,49%
Andrei Năstase – 3,26%
Octavian Țîcu – 2,01%
Tudor Deliu – 1,37%
Dorin Chirtoacă – 1,20%.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!