Platforma Demnitate și Adevăr o susține pe Maia Sandu în turul II al alegerilor prezidențiale. 

„Platforma Demnitate și Adevăr își anunță sprijinul politic pentru candidatul proeuropean Maia Sandu în cel de-al doilea de scrutin prezidențial. Reiterăm că sprijinul nostru sincer este necondiționat și conform interesului național, pe care îl îmbrățișăm. Ne așteptăm ca viitorul președinte să corespundă exigențelor propuse de cetățenii Republicii Moldova, cu opțiuni clar proeuropene și naționale din țara noastră, dar și din larga diasporă pe care o avem în străinătate”,  a declarat Andrei Năstase, liderul Platformei DA, în cadrul unei conferințe de presă.

Totodată, Andrei Năstase a menționat că Platforma DA  se va concentra pe acțiuni de construcție democratică a partidului și pe sporirea performanțelor fracțiunii parlamentare a Platformei DA.

Vedeți mai jos rezultatele alegerilor după prelucrarea a 100 % din procese verbale:

Maia Sandu – 36,16% 
Igor Dodon – 32,61%
Renato Usatîi – 16,90%
Violeta Ivanov – 6,49%
Andrei Năstase – 3,26%
Octavian Țîcu – 2,01%
Tudor Deliu – 1,37%
Dorin Chirtoacă – 1,20% 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!