/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Platforma DA își anunță susținerea pentru Maia Sandu în turul II al alegerilor prezidențiale

missing
02 noiembrie 2020, ora 12:08

Platforma Demnitate și Adevăr o susține pe Maia Sandu în turul II al alegerilor prezidențiale. 

„Platforma Demnitate și Adevăr își anunță sprijinul politic pentru candidatul proeuropean Maia Sandu în cel de-al doilea de scrutin prezidențial. Reiterăm că sprijinul nostru sincer este necondiționat și conform interesului național, pe care îl îmbrățișăm. Ne așteptăm ca viitorul președinte să corespundă exigențelor propuse de cetățenii Republicii Moldova, cu opțiuni clar proeuropene și naționale din țara noastră, dar și din larga diasporă pe care o avem în străinătate”,  a declarat Andrei Năstase, liderul Platformei DA, în cadrul unei conferințe de presă.

Totodată, Andrei Năstase a menționat că Platforma DA  se va concentra pe acțiuni de construcție democratică a partidului și pe sporirea performanțelor fracțiunii parlamentare a Platformei DA.

Vedeți mai jos rezultatele alegerilor după prelucrarea a 100 % din procese verbale:

Maia Sandu – 36,16% 
Igor Dodon – 32,61%
Renato Usatîi – 16,90%
Violeta Ivanov – 6,49%
Andrei Năstase – 3,26%
Octavian Țîcu – 2,01%
Tudor Deliu – 1,37%
Dorin Chirtoacă – 1,20% 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram