/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Primul Episod din Ultima Frontieră. Despre ce a fost și când e următorul

missing
02 noiembrie 2020, ora 12:35

Sâmbătă la TV8 s-a difuzat primul episod al serialului Ultima Frontieră, un serial despre prima expediție a conaționalilor noștri către misteriosul și necunoscutul tărâm – Antarctica.

În primul episod, numit „Prolog”, ați făcut cunoștință cu echipa de temerari și cum aceștia au ajuns la sfârșitul lumii – în Ushuaia! În următoarele episoade urmează emoții de nedescris și peisaje magnifice, găsite de aventurierii noștri pe tărâmul de nord al lumii.

Următorul episod va fi difuzat pe vineri, 6 noiembrie, la ora 10:00, doar pe TV8. Fiți cu ochii pe postul nostru de televiziune și vedeți expediția spre continentul înghețat.

Mulțumim partenerului nostru Apriori Wine pentru susținerea acordată la difuzarea acestui serial.

***
Această emisiune este produsă de Ultima Frontieră cu susținerea U.S. Embassy Moldova și IREX in Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram