Au fost publicate imagini cu reținerea celor patru foști polițiști care sunt suspectați de filarea celor doi polițiști de la PCCOCS.

Precizăm că foștii polițiști reținuți au fost plasați în arest pentru o lună.

„În cadrul documentării cazului, acțiunile abuzive s-au confirmat, patru indivizi fiind reținuți de PCCOCS de comun cu SPIA al MAI. Aceștia s-au dovedit a fi foști polițiști, care au fost cooptați pentru serviciul de securitate al unui important figurant în dosarul fraudei bancare. Fiind audiați, aceștia au recunoscut filarea, filmarea și înregistrarea procurorilor, menționând că au acționat la indicație, în scopul identificării unor eventuale vulnerabilități în viața privată a oamenilor legii, pentru ulterioara lor discreditare, menită să le afecteze reputația și a-i împiedica să-și exercite atribuțiile funcționale”, se arată într-un comunicat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!