Compania britanică Lotus s-ar fi decis cu privire la dimensiunile primului său SUV. În plus, se confirmă că va folosi o platformă Volvo, în timp ce ultimul zvon din presa chineză ne spune că premiera, dar şi startul producţiei sale, vor avea loc înainte de sfârşitul anului curent!

Primul SUV Lotus (cunoscut sub numele intern sau oficial – Lambda) va fi unificat cu platforma Volvo SPA, care în ultimii ani a fost adoptată de toate mașinile de dimensiuni medii și mari ale brandului suedez, precum și de coupeul Polestar 1. SPA este o platformă ușoară, deoarece utilizează oțel de înaltă rezistență pe scară largă.

Şi dacă în anii precedenţi mass-media din străinătate vehicula că dimensiunile maşinii se apropie de cele ale unui Porsche Macan, mai recent, colegii de la Autoweek dau asigurări că va fi mai mare. Citeşte continuarea articolului cu mai multe imagini render, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!