/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

Noul Lotus Lambda ar fi deja un concurent pentru Porsche Cayenne Coupe şi compania

missing
03 noiembrie 2020, ora 10:36

Compania britanică Lotus s-ar fi decis cu privire la dimensiunile primului său SUV. În plus, se confirmă că va folosi o platformă Volvo, în timp ce ultimul zvon din presa chineză ne spune că premiera, dar şi startul producţiei sale, vor avea loc înainte de sfârşitul anului curent!

Primul SUV Lotus (cunoscut sub numele intern sau oficial – Lambda) va fi unificat cu platforma Volvo SPA, care în ultimii ani a fost adoptată de toate mașinile de dimensiuni medii și mari ale brandului suedez, precum și de coupeul Polestar 1. SPA este o platformă ușoară, deoarece utilizează oțel de înaltă rezistență pe scară largă.

Şi dacă în anii precedenţi mass-media din străinătate vehicula că dimensiunile maşinii se apropie de cele ale unui Porsche Macan, mai recent, colegii de la Autoweek dau asigurări că va fi mai mare. Citeşte continuarea articolului cu mai multe imagini render, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram