/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Renault a actualizat din nou modelul Trafic. Acesta va fi disponibil şi în Moldova

missing
03 noiembrie 2020, ora 12:40

Renault prezintă în avanpremieră noua sa gamă de modele Trafic, dedicate transportului de pasageri, ce include două specificaţii: Trafic Combi și Trafic SpaceClass. Actualizarea vine în calitate de cadou personal pentru aniversarea celor 40 de ani de existenţă a lui Trafic, pe care îi va împlini în 2021.

Prezentarea completă a celor două versiuni va avea loc la începutul anului viitor, urmând ca acestea sa fie comercializate începând cu luna martie. Oficial avem confirmarea că vor fi disponibile în paralel atât pe piaţa din România, cât şi pe cea din Republica Moldova!

Noul Trafic Combi se adresează în special profesioniștilor din transportul de pasageri (companii sau comunități) și familiilor numeroase. Modelul satisface cererea lor de volum și modularitate, fără a compromite confortul și numărul de locuri. Află mai multe detalii despre ce este nou, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram