Renault prezintă în avanpremieră noua sa gamă de modele Trafic, dedicate transportului de pasageri, ce include două specificaţii: Trafic Combi și Trafic SpaceClass. Actualizarea vine în calitate de cadou personal pentru aniversarea celor 40 de ani de existenţă a lui Trafic, pe care îi va împlini în 2021.

Prezentarea completă a celor două versiuni va avea loc la începutul anului viitor, urmând ca acestea sa fie comercializate începând cu luna martie. Oficial avem confirmarea că vor fi disponibile în paralel atât pe piaţa din România, cât şi pe cea din Republica Moldova!

Noul Trafic Combi se adresează în special profesioniștilor din transportul de pasageri (companii sau comunități) și familiilor numeroase. Modelul satisface cererea lor de volum și modularitate, fără a compromite confortul și numărul de locuri. Află mai multe detalii despre ce este nou, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!