/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Primul din lume! În Rusia, pe un BMW 520d G30 s-a montat un V12 twin-turbo

missing
03 noiembrie 2020, ora 18:32

În Federaţia Rusă a apărut pe drumurile publice un “Frankenstein”. Astfel este poreclit un BMW Seria 5 în caroserie G30 (prefacelift), care a suferit o intervenţie tehnică majoră pentru a putea produce peste 850 CP!

Numărul lor sub capotă nu mai uimește pe nimeni, asta pentru că în lume există exemplare cu cel puţin 1.000 de cai putere, însă ceea ce face deocamdată unic acest sedan este prezenţa unui motor BMW V12 twin-turbo în locul unităţii turbo diesel cu 190 CP din fabrică.

Atelierul Ramon Performance l-a instalat sub capotă, alături de o cutie de viteze şi o suspensie care niciodată nu a fost oferită pe nicio generaţie Seria 5, nici chiar pe versiunile lor de performanţă M5! Citeşte continuarea şi vezi reportajul cu această maşină, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram