În Federaţia Rusă a apărut pe drumurile publice un “Frankenstein”. Astfel este poreclit un BMW Seria 5 în caroserie G30 (prefacelift), care a suferit o intervenţie tehnică majoră pentru a putea produce peste 850 CP!

Numărul lor sub capotă nu mai uimește pe nimeni, asta pentru că în lume există exemplare cu cel puţin 1.000 de cai putere, însă ceea ce face deocamdată unic acest sedan este prezenţa unui motor BMW V12 twin-turbo în locul unităţii turbo diesel cu 190 CP din fabrică.

Atelierul Ramon Performance l-a instalat sub capotă, alături de o cutie de viteze şi o suspensie care niciodată nu a fost oferită pe nicio generaţie Seria 5, nici chiar pe versiunile lor de performanţă M5! Citeşte continuarea şi vezi reportajul cu această maşină, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!