Toyota Land Cruiser Prado este o adevărată legendă în gama producătorului japonez de automobile. Creat pentru a face față celor mai complicate condiții de drum, dar și pentru a oferi un maxim de confort pasagerilor, de-a lungul anilor Prado a convins mulți moldoveni cu fiabilitatea și talentul de a ajunge oriunde.

De curând, în Moldova a venit noul Land Cruiser Prado, care a fost actualizat pentru gama anului 2021 şi care a ajuns în țara noastră inclusiv într-o versiune nouă numită Black. Pe lângă designul mai expresiv, oferit de elementele de culoare neagră de la exterior, noul Prado este disponibil cu noi culori pentru caroserie și o sumedenie de dotări care nu le-a mai avut în trecut.

Eu am testat versiunea cea mai dotată – Premium Black. La fel ca și noul Hilux, Land Cruiser Prado este disponibil acum cu motorul turbo diesel de 2.8 litri, care produce 204 de cai putere. Articolul complet cu o galerie foto completă poate fi accesat pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!