/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Donald Trump și-a declarat victoria în alegerile prezidențiale, chiar dacă nu au fost numărate toate voturile

missing
04 noiembrie 2020, ora 10:23

Președintele american, Donald Trump, s-a declarat învingător în alegerile prezidențiale înainte ca toate voturile să fie numărate în mai multe state importante precum Georgia, Wisconsin, Michigan, Pennsylvania, Arizona sau Carolina de Nord. Trump a spus din nou că se „încearcă fraudarea votului”.

„Vreau să mulțumesc poporului american pentru sprijinul lor. Milioane de oameni au votat pentru noi iar un alt grup trist de oameni a încercat să îi oprească din a vota. Ne pregătim pentru o petrecere, rezultatele sunt fenomenale și sunt pregătiți să sărbătorim acest succes, cetățenii acestei țări au ieșit în număr mare pentru a sprijini această mișcare. Am câștigat în Florida, am câștigat în marele stat Ohio. E destul de clar că am câștigat în Georgia. Nu ne mai pot prinde din urmă. De asemenea, am câștigat cu siguranță în Carolina de Nord. Ne pregăteam să câștigăm aceste alegeri. Sincer, am câștigat aceste alegeri. Acum încercăm să păstrăm integritatea alegerilor”, a spus Donald Trump, citat de digi24.ro.

Precizăm că, procesul de vot pentru alegerea celui de-al 46-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii a ajuns la final. Americanii au avut de ales între preşedintele în exercitiu, republicanul Donald Trump, care aspiră la al doilea mandat, şi candidatul Partidului Democrat, Joe Biden. După închiderea urnelor, anunţarea câştigătorului ar putea dura zile sau chiar săptămâni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram