Spălătoriile auto au ajuns în vizorul Serviciului Fiscal de Stat. În numai două luni, instituția a împărțit amenzi în sumă totală de peste 382 de mii de lei. Sancțiunile au fost aplicate pentru neconformitățile fiscale despistate.

Astfel, în perioada 1 august-30 septembrie, Serviciul Fiscal de Stat a verificat activitatea a peste 194 de agenți economici ce își desfășoară activitate în domeniul prestării serviciilor de spălătorii auto.

Ca rezultat, în cazul a58 agenți economici au fost stabilite încălcări ale prevederilor Codului fiscal, iar în cazul a 85 agenți economici au fost constatate încălcări ale prevederilor Codului contravențional. Aceștia s-au ales cu amenzi în sumă totală de peste 382 de mii de lei.

De asemenea, Fisc atenționează că își va continua verificările și în perioada 09-30 noiembrie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!