/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Fisc a împărțit amenzi de aproape 400 de mii de lei agenților economici care dețin spălătorii auto

missing
04 noiembrie 2020, ora 10:28

Spălătoriile auto au ajuns în vizorul Serviciului Fiscal de Stat. În numai două luni, instituția a împărțit amenzi în sumă totală de peste 382 de mii de lei. Sancțiunile au fost aplicate pentru neconformitățile fiscale despistate.

Astfel, în perioada 1 august-30 septembrie, Serviciul Fiscal de Stat a verificat activitatea a peste 194 de agenți economici ce își desfășoară activitate în domeniul prestării serviciilor de spălătorii auto.

Ca rezultat, în cazul a58 agenți economici au fost stabilite încălcări ale prevederilor Codului fiscal, iar în cazul a 85 agenți economici au fost constatate încălcări ale prevederilor Codului contravențional. Aceștia s-au ales cu amenzi în sumă totală de peste 382 de mii de lei.

De asemenea, Fisc atenționează că își va continua verificările și în perioada 09-30 noiembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram