Horoscopul pentru astăzi promite întâlniri interesante pentru unele zodii,  pentu altele călătorii și noi hobby-uri. 

Berbec
Anumite treburi care sunt încă restante vă stau în minte, dar pe de altă parte ați vrea să faceți și impreuna cu familia ceva. Acei dintre voi care sunteți singuri puteți cunoaște pe cineva interesant, potrivit impact.ro.

Taur
Mercur vă ajută să vă concentrați asupra treburilor pe care le aveți de făcut. În ultima perioada parcă toate se încurcau cumva, iar de acum puteți începe să le aranjați după cum doriți.

Gemeni
Anumite proiecte acum stau sub un aspect pozitiv, iar asta vă bucură. E un timp bun pentru a discuta noi idei, a cunoaște noi oameni și a face strategii de viitor.

Rac
Multe lucruri și mărunte vă pot ocupă astăzi, iar aspectul familiei nu este în acest moment unul ideal. Este posibil că eforturile voastre să se dividă între casă și job. Anumite persoane din anturajul vostru pot să nu fie de acord cu voi în legătură cu anumite decizii.

Leu
Muncă, casă și familia au nevoie de voi, iar aici va dovediți a fi maeștrii în a face mai multe lucruri în același timp. Drumurile sau călătoriile nu pot lipsi nici ele din subiectele de discuții, deoarece aveți nevoie de o vacanță.

Fecioara
Anumite decizii din trecut sau care vin impuse nu vă mai reprezintă în momentul de față, iar asta e doar mersul lucrurilor natural. Cheia pentru a vă adapta sau a schimba ceva e la voi, deoarece puteți găsi cele mai bune soluții.

Balanță
Mercur vă poate aduce multă energie și chiar nerăbdare. Parcă nu mai aveți timp și nici nu mai vreți să pierdeți degeaba vremea pentru lucruri care nu va sunt de folos sau pe proiecte care știți că nu duc nicăieri.

Scorpion
Anumite schimbări trebuie îmbrățișate și acceptate, chiar dacă vă scot din zona de confort. Poate e momentul să va schimbați atitudinea, nu să rezolvați problema.

Săgetător
Anumiți oameni din anturajul vostru se pot dovedi a fi benefici și a vă pot aduce zâmbetul pe buze. Sunteți într-o perioada de recuperare și nu v-ar strică să aveți în jur și alte energii pozitive.

Capricorn
Mercur iese din retrogradre iar asta va ajută mult atunci când vine vorba de intelect, comunicare și găsirea de soluții. Vreți să extindeți anumite laturi ale carierei voastre și deși va trebui să munciți mult, acest timp poate fi o oportunitate imensă.

Vărsător
Mercur va debloca în viitorul apropiat anumite aspecte care până acum va îngreunau comunicarea, dorințele și planurile. Astăzi este însă o zi bună pentru a împărtăși ce va doriți si celor dragi.

Pești
Anumite câștiguri pot apărea, mai ales din servicii pe care voi le puteți oferi din hobby-uri, pasiuni și abilități. Sau dacă până acum nu v-ați gândit la asta, ar fi un moment bun să o faceți.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!