După cum s-a planificat în această vară, vloggerul Erik Davidovich a filmat un reportaj despre Republica Cecenă, unul în care a combinat testele câtorva automobile cu filmări ale unor locaţii pitoreşti.

Scopul filmului a fost de fapt de a promova regiunea caucaziană drept o destinaţie turistică în care nu mai este de multă vreme periculos de mers, unde foarte multe lucruri s-au schimbat şi unde siguranţa domină de-acum. În plus, drumurile locale, inclusiv din cauza faptului că nu sunt exploatate intens zilnic, el le consideră a fi cele mai bune din toată Federaţia Rusă.

Iar pentru reportaj, însuşi Ramzan Kadîrov i-a pus la dispoziţie cinci maşini din garajul său, patru dintre care se pot număra în toată lumea doar pe degete! Citeşte articolul complet pentru a afla despre caracteristicile acestora, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!