/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Patru maşini exclusiviste pe care le are în garaj liderul cecen Ramzan Kadîrov

missing
04 noiembrie 2020, ora 12:52

După cum s-a planificat în această vară, vloggerul Erik Davidovich a filmat un reportaj despre Republica Cecenă, unul în care a combinat testele câtorva automobile cu filmări ale unor locaţii pitoreşti.

Scopul filmului a fost de fapt de a promova regiunea caucaziană drept o destinaţie turistică în care nu mai este de multă vreme periculos de mers, unde foarte multe lucruri s-au schimbat şi unde siguranţa domină de-acum. În plus, drumurile locale, inclusiv din cauza faptului că nu sunt exploatate intens zilnic, el le consideră a fi cele mai bune din toată Federaţia Rusă.

Iar pentru reportaj, însuşi Ramzan Kadîrov i-a pus la dispoziţie cinci maşini din garajul său, patru dintre care se pot număra în toată lumea doar pe degete! Citeşte articolul complet pentru a afla despre caracteristicile acestora, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram