Noua generație Volkswagen Golf R urma să debuteze în iulie la Festivalul de Viteză de la Goodwood. Cu toate acestea, evenimentul a fost din start amânat pentru septembrie, iar ulterior anulat în totalitate în formatul obişnuit.

Astfel, germanii au fost nevoiţi să-şi schimbe planurile şi au ales o zi cum este aceasta din noiembrie pentru a-l arăta lumii fără mare show şi fanfară.

Designul exterior al maşinii este deja bine cunoscut datorită imaginilor spion care au surprins un prototip practic necamuflat, mai devreme în acest an. Totuşi, versiunea finală este proiectată un pic diferit. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!