Pariurile cu privire la numele viitorului locatar al Casei Ale sunt în continuare deschise, în timp ce toate privirile sunt aţintite asupra a opt state americane – Alaska, Arizona, North Carolina, Georgia, Michigan, Nevada, Pennsylvania şi Wisconsin -, de ale rezultate căror depinde acest nume.

Joe Biden este favoritul caselor de pariuri, notează News.

Britanicii de la Smarkets îi acordă 56% şanse săobţină o victorie în alegerile prezidenţiale americane de marţi.

Democratul avea cu puţin timp în urmă şanse de doar 29%.

Răsturnarea a avut loc după anunţarea unor rezultate parţiale în Wisconsin, care-l creditează pe democrat cu un mic avans.

Soarta alegerilor prezidenţiale depinde de-acum de opt state care nu au terminat de numărat voturile exprimate – Alaska, Arizona, North Carolina, Georgia, Michigan, Nevada, Pennsylvania şi Wisconsin.

Statele Unite aşteptau, de asemenea, atribuirea ultimului mare elector în Maine, după ce primii trei i-au fost atribuiţi lui Joe Biden.

În prezent, Joe Biden dispune de 227 de mari electori, iar Donald Trump de 213.

Foto: Twitter

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!