România înregistrează un nou record la capitolul infectări cu COVI-19. În ultimele, 24 de ore au fost raportate 8.651 de cazuri noi. 

„În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 8.651 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, anunță Ministerul de Interne din România.

Potrivit datelor prezentate astăzi, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.916 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

La momentul actual, în România, 7.419 de persoane diagnosticate cu infecție COVID-19 au murit.

Până astăzi, 4 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 267.088 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

Foto: MAI România/Facebook

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!