2,5 milioane de lei au fost alocați din bugetul local pentru asfaltarea străzii str. Ghidighici din sectorul Buiucani. Lungimea drumului care este renovat este de 6300 m². Lucrările sunt în curs de desfășurare.

Potrivit Primăriei municipiului Chişinău, actualmente are loc așternerea asfaltului pe carosabil. Ulterior, va fi aplicat marcajul rutier.

Artera de circulație asigură accesul spre complexul sportiv recent edificat și zona de agrement din Parcul „La Izvor”, aflată în proces de renovare.

În adiacentul străzii, serviciile municipale vor amenaja o parcare cu o capacitate de peste 450 de locuri. Startul lucrărilor va fi dat la începutul săptămânii viitoare.

Strada Ghidighici a întrat în reparație pe 06 octombrie, iar proiectul de reabilitare constă în frezarea asfaltului degradat și aplicarea unui nou strat de uzură, amenajarea trotuarelor și montarea bordurilor noi.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!