/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Strada Ghidighici de la Buiucani se schimbă la față. Câte milioane au fost alocate din buget pentru șase mii de metri de drum

04 noiembrie 2020, ora 14:17

2,5 milioane de lei au fost alocați din bugetul local pentru asfaltarea străzii str. Ghidighici din sectorul Buiucani. Lungimea drumului care este renovat este de 6300 m². Lucrările sunt în curs de desfășurare.

Potrivit Primăriei municipiului Chişinău, actualmente are loc așternerea asfaltului pe carosabil. Ulterior, va fi aplicat marcajul rutier.

Artera de circulație asigură accesul spre complexul sportiv recent edificat și zona de agrement din Parcul „La Izvor”, aflată în proces de renovare.

În adiacentul străzii, serviciile municipale vor amenaja o parcare cu o capacitate de peste 450 de locuri. Startul lucrărilor va fi dat la începutul săptămânii viitoare.

Strada Ghidighici a întrat în reparație pe 06 octombrie, iar proiectul de reabilitare constă în frezarea asfaltului degradat și aplicarea unui nou strat de uzură, amenajarea trotuarelor și montarea bordurilor noi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram