O femeie în vârstă de 53 de ani din capitală riscă trei ani de pușcărie, după ce și-a înjunghiat concubinul cu un cuțit de bucătărie. Poliția a fost alertată de un trecător, care a observat că bărbatul era în stare de ebrietate și cu o plagă tăiată în regiunea abdomenului. În cadrul audierilor, femeia a declarat că totul a fost în scop de apărare, întrucât victima ar fi lovit-o.

Pentru ce ați fost adusă la Inspectoratul de Poliție Râșcani? – S-a întâmplat o istorie, m-a lovit un bărbat și eu l-am înjunghiat puțin cu cuțitul. – Anterior condamnată? – Nu.”

Totul a avut loc acum 5 zile, într-un apartament din sectorul Râșcani al capitalei.

NATALIA STATI, OFIȚERĂ DE PRESĂ, POLIȚIA CAPITALEI: Bărbatul, în timp ce se afla în apartamentul concubinei, au consumat împreună băuturi alcoolice, iar ulterior, între ei s-a iscat un conflict, iar femeia, cu un cuțit de bucătărie, i-a aplicat o plagă în regiunea abdomenului. În cele din urmă, victima a părăsit locuința.”

Bărbatul a reușit să ajungă într-un parc din apropierea blocului de locuit, unde a fost găsit zăcând de un trecător, care a alertat poliția. La fața locului a intervenit și o ambulanță. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Dacă îi v-a fi demonstrată vinovăția, femeia  riscă până la 3 ani de închisoare

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!