/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ O femeie din Capitală riscă 3 ani de închisoare după ce și-a înjunghiat concubinul

missing
04 noiembrie 2020, ora 19:10

O femeie în vârstă de 53 de ani din capitală riscă trei ani de pușcărie, după ce și-a înjunghiat concubinul cu un cuțit de bucătărie. Poliția a fost alertată de un trecător, care a observat că bărbatul era în stare de ebrietate și cu o plagă tăiată în regiunea abdomenului. În cadrul audierilor, femeia a declarat că totul a fost în scop de apărare, întrucât victima ar fi lovit-o.

Pentru ce ați fost adusă la Inspectoratul de Poliție Râșcani? – S-a întâmplat o istorie, m-a lovit un bărbat și eu l-am înjunghiat puțin cu cuțitul. – Anterior condamnată? – Nu.”

Totul a avut loc acum 5 zile, într-un apartament din sectorul Râșcani al capitalei.

NATALIA STATI, OFIȚERĂ DE PRESĂ, POLIȚIA CAPITALEI: Bărbatul, în timp ce se afla în apartamentul concubinei, au consumat împreună băuturi alcoolice, iar ulterior, între ei s-a iscat un conflict, iar femeia, cu un cuțit de bucătărie, i-a aplicat o plagă în regiunea abdomenului. În cele din urmă, victima a părăsit locuința.”

Bărbatul a reușit să ajungă într-un parc din apropierea blocului de locuit, unde a fost găsit zăcând de un trecător, care a alertat poliția. La fața locului a intervenit și o ambulanță. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Dacă îi v-a fi demonstrată vinovăția, femeia  riscă până la 3 ani de închisoare

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram