Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a anunțat că va răspunde invitației contracandidatului său și va participa la o dezbatere pe teren neutru cu Igor Dodon.

Singura dezbatere la care trebuie să meargă Igor Dodon este cea cu procurorii, dar din respect pentru cetățeni, din respect pentru oamenii care merită să audă răspunsurile celui care a primit  salariu de președinte timp de patru ani, să audă răspunsuri despre inacțiunile lui, despre fărădelegile pe care le-a comis, voi merge la o dezbatere pe teren neutru”, a declarat Sandu.

În briefingul organizat astăzi, candidata PAS a criticat tonul cu care a vorbit ieri într-o conferință de presă Igor Dodon. Politiciana susține că promisiunile lansate ieri de către Igor Dodon sună mai degrabă a amenințări. De asemenea, Maia Sandu i-a adus critici lui Dodon pentru faptul că în cei patru ani de mandat nu a furnizat rezultate și nu s-a gândit la oameni.

Maia Sandu, despre atacurile lui Igor Dodon: „Un porumbel rănit a început să cânte cântece de jale”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!