/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ „Singura dezbatere la care trebuie să meargă Dodon este cea cu procurorii”. Sandu anunță, totuși, că se va întâlni cu contracandidatul său

04 noiembrie 2020, ora 12:43

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a anunțat că va răspunde invitației contracandidatului său și va participa la o dezbatere pe teren neutru cu Igor Dodon.

Singura dezbatere la care trebuie să meargă Igor Dodon este cea cu procurorii, dar din respect pentru cetățeni, din respect pentru oamenii care merită să audă răspunsurile celui care a primit  salariu de președinte timp de patru ani, să audă răspunsuri despre inacțiunile lui, despre fărădelegile pe care le-a comis, voi merge la o dezbatere pe teren neutru”, a declarat Sandu.

În briefingul organizat astăzi, candidata PAS a criticat tonul cu care a vorbit ieri într-o conferință de presă Igor Dodon. Politiciana susține că promisiunile lansate ieri de către Igor Dodon sună mai degrabă a amenințări. De asemenea, Maia Sandu i-a adus critici lui Dodon pentru faptul că în cei patru ani de mandat nu a furnizat rezultate și nu s-a gândit la oameni.

Maia Sandu, despre atacurile lui Igor Dodon: „Un porumbel rănit a început să cânte cântece de jale”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram