/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Audi dezvăluie primele detalii despre noul RS e-tron GT – primul Audi RS electric

missing
05 noiembrie 2020, ora 16:03

Audi se pregăteşte de premiera noului model electric e-tron GT, dar până atunci ne dezvăluie primele detalii despre primul model complet electric RS, lansat de divizia Audi Sport GmbH – RS e-tron GT! Un prototip pre-producţie a fost condus şi de pilotul Formula E Lucas di Grassi, care şi-a făcut o primă impresie despre acest gran turismo.

Audi e-tron GT a trecut printr-un proces de dezvoltare neobișnuit de scurt. Designul său a fost înghețat într-un stadiu foarte incipient, nu în ultimul rând pentru că Audi a înlocuit în mare măsură modelele fizice cu cele virtuale. Procesul de dezvoltare a fost foarte încet, dar cu decizii rapide folosind canale scurte.

Condusă de Audi, compania subsidiară PSW a preluat o parte importantă a lucrărilor, iar Audi Sport GmbH a fost responsabilă pentru configurarea suspensiei. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram