Audi se pregăteşte de premiera noului model electric e-tron GT, dar până atunci ne dezvăluie primele detalii despre primul model complet electric RS, lansat de divizia Audi Sport GmbH – RS e-tron GT! Un prototip pre-producţie a fost condus şi de pilotul Formula E Lucas di Grassi, care şi-a făcut o primă impresie despre acest gran turismo.

Audi e-tron GT a trecut printr-un proces de dezvoltare neobișnuit de scurt. Designul său a fost înghețat într-un stadiu foarte incipient, nu în ultimul rând pentru că Audi a înlocuit în mare măsură modelele fizice cu cele virtuale. Procesul de dezvoltare a fost foarte încet, dar cu decizii rapide folosind canale scurte.

Condusă de Audi, compania subsidiară PSW a preluat o parte importantă a lucrărilor, iar Audi Sport GmbH a fost responsabilă pentru configurarea suspensiei. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!