/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Sistemul de Sănătate a mai pierdut un lucrător medical. O doctoriță, răpusă de Covid-19

05 noiembrie 2020, ora 11:56

În lupta cu noul coronavirus, sistemul de Sănătate din R. Moldova a mai pierdut un lucrător medical. Este vorba despre Natalia Rotaru, șef al Catedrei de radiologie și imagistică, doctor habilitat în științe medicale și medicul radiolog, care a pierdut lupta cu noul coronavirus la vârsta de 57 de ani. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” pe pagina de Facebook.

Comunitatea academică a USMF „Nicolae Testemiţanu” exprimă condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu pierderea prematură a profesorului universitar Natalia ROTARU, șef al Catedrei de radiologie și imagistică, doctor habilitat în științe medicale, reputat specialist în domeniul radiologiei. Medicul radiolog a fost răpus de noul tip de coronavirus, la doar 57 de ani. Domnia Sa și-a dedicat peste trei decenii învățământului superior medical și sistemului național de sănătate.
Suntem alături de familia îndurerată. Lumină veșnică!”, se arată în mesajul postat de către colegii săi.

În Republica Moldova, bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 78 507 cazuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram