În lupta cu noul coronavirus, sistemul de Sănătate din R. Moldova a mai pierdut un lucrător medical. Este vorba despre Natalia Rotaru, șef al Catedrei de radiologie și imagistică, doctor habilitat în științe medicale și medicul radiolog, care a pierdut lupta cu noul coronavirus la vârsta de 57 de ani. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” pe pagina de Facebook.

Comunitatea academică a USMF „Nicolae Testemiţanu” exprimă condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu pierderea prematură a profesorului universitar Natalia ROTARU, șef al Catedrei de radiologie și imagistică, doctor habilitat în științe medicale, reputat specialist în domeniul radiologiei. Medicul radiolog a fost răpus de noul tip de coronavirus, la doar 57 de ani. Domnia Sa și-a dedicat peste trei decenii învățământului superior medical și sistemului național de sănătate.
Suntem alături de familia îndurerată. Lumină veșnică!”, se arată în mesajul postat de către colegii săi.

În Republica Moldova, bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 78 507 cazuri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!