/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/Horoscop/ Săgetătorii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare

missing
05 noiembrie 2020, ora 08:06

Horoscop Berbec – 5 noiembrie 2020: Poate că vor fi mai multe cele care nu-ți sunt pe plac astăzi, dar dacă îți găsești un punct de sprijin în ceea ce merge bine și e frumos în propria viață, vei trece mai ușor peste orice neplăcere.

Horoscop Taur – 5 noiembrie 2020: Ai șansa de a găsi înțelegere la cei din mediul de la serviciu, dar e nevoie de mai mult pentru a depăși dificultățile cu care te vei confrunta.

Horoscop Gemeni – 5 noiembrie 2020: Ești în elementul tău, comunicarea este la cotele de care ai nevoie pentru a obține informațiile pe care le dorești. Numai că va trebui să faci un efort pentru a le valorifica la adevărata lor valoare.

Horoscop Rac – 5 noiembrie 2020: O idee excelentă ca să valorifici potențialul acestei zile ar fi să ții cont de nevoia ta de armonie în familie. E nevoie de diplomație și de abordări elegante.

Horoscop Leu – 5 noiembrie 2020: Un prieten te poate scoate din zona de confort cu o propunere care te atrage. Este important să evaluezi corect calitățile care îți sunt necesare pentru reușita acestui demers.

Horoscop Fecioară – 5 noiembrie 2020: Un amestec de satisfacții cu nemulțumiri, din care nici tu nu înțelegi mare lucru, ar putea face ca ziua să fie dificilă pentru tine. O soluție ar fi să te mulțumești cu ceea ce merge bine, pentru moment.

Horoscop Balanță – 5 noiembrie 2020: Te poți refugia în partea frumoasă a vieții tale, așa cum faci atunci când ai prea multe pe cap. Aceasta este una din acele zile când soluția ta preferată este și cea mai bună alegere.

Horoscop Scorpion – 5 noiembrie 2020: Poți deveni puțin melancolic, din dorința de a recrea anumite situații din trecut pe care le regreți. Dar ar fi bine să nu te lași în voia acestor stări, ca să nu devină predominante.

Horoscop Săgetător – 5 noiembrie 2020: Ai multe pe cap, și acasă, și la serviciu, și la toate acestea se pot adăuga anumite neclarități în discuțiile cu membrii familiei. De această dată, răbdarea este cheia acestor dispute.

Horoscop Capricorn – 5 noiembrie 2020: E nevoie de bunăvoință și de generozitate reală pentru a nu crea false probleme în cuplu, în care să ajungi să și crezi cu toată convingerea, doar pentru că pornesc de la ceva pe care îl consideri real.

Horoscop Vărsător – 5 noiembrie 2020: Munca îți poate da bătăi de cap foarte serioase, poate și pe fondul unor probleme de sănătate. Este important să îți dozezi corect efortul și să ceri ajutorul celorlalți, dacă nu te descurci.

Horoscop Pești – 5 noiembrie 2020: Ești centrat pe relațiile cu cei dragi, pentru că de acolo vin și bucuriile, dar și nemulțumirile cele mai mari. E nevoie de echilibru în tot ce faci, ca să-ți poți păstra și liniștea sufletească.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram