Numărul elevilor infectați cu COVID-19 în Republica Moldova a ajuns la 203, iar a profesorilor la 283. Datele au fost prezentate de către Ministerul Educației, pe 5 noiembrie.

Conform ultimelor date actualizate șase instituții de învățământ din țară activează la distanță din cauza carantinei ca și în cazul a 152 de clase. 3 967 de elevi și 233 de profesori se află în izolare. Din personalul nedidactic și auxiliar au fost infectate cu noul virus 67 de persoane, iar alte 71 se află în autoizolare.

Din numărul total de 1 398 de grădinițe, și-au reluat activitatea 1 302. În prezent, șapte instituții și 27 de grupe de copii se află în carantină. Copii confirmați pozitiv cu virusul COVID-19 sunt șapte, iar alți 851 de copii se află în autoizolare.

81 de cadre didactice au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus, iar în autoizolare se află 88. Din personalul nedidactic și auxiliar au fost infectate cu noul virus 35 de persoane, iar alte 104 se află în autoizolare.

Foto: Ministerul Educației

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!