În urmă cu 90 de ani, în luna noiembrie, camionul “Blitz” a pus bazele unui lung șir de autovehicule comerciale Opel de succes. În același timp, numele modelului a devenit simbolul de renume mondial, care continuă să caracterizeze marca și astăzi.

S-au schimbat multe de când motoarele pe benzină cu șase cilindri, de 55 CP, torceau sub capota sa lungă, actualmente autovehiculele comerciale Opel dispunând de motoare diesel cu injecție directă extrem de eficiente, de până la 180 CP, pe lângă confortul, siguranța și puterea de frânare de nivel specific autoturismelor.

În prezent, gama de autovehicule comerciale include modelele ComboVivaro și Movano, în timp ce ultimul Opel cu emblema Blitz a ieșit la o binemeritată pensie în 1987. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!