/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Premieră: Acum e real un facelift! Modelului Nissan Navara i-a fost schimbat designul exterior

missing
05 noiembrie 2020, ora 12:49

Modelul Nissan Navara de generaţie curentă a fost lansat în 2014 şi dacă anul trecut a fost actualizat tehnic pentru regiunea europeană, acum a venit timpul unui real facelift care i-a schimbat designul exterior.

O astfel de maşină a debutat astăzi, iniţial, pe piaţa din Asia şi Australia, în paralel cu cea din Mexic şi America de Sud, acolo unde modelul poartă denumirea Frontier.

Caracteristici cheie sau ce este nou: Nouă este toată partea frontală a maşinii, de la faruri (în echipare de top full LED), grilă de radiator, până la bara de protecţie. Capota a devenit mai înaltă şi include o inserţie pe marginea sa, care se combină cu grila şi pe care scrie cu litere de tipar denumirea modelului. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram