Modelul Nissan Navara de generaţie curentă a fost lansat în 2014 şi dacă anul trecut a fost actualizat tehnic pentru regiunea europeană, acum a venit timpul unui real facelift care i-a schimbat designul exterior.

O astfel de maşină a debutat astăzi, iniţial, pe piaţa din Asia şi Australia, în paralel cu cea din Mexic şi America de Sud, acolo unde modelul poartă denumirea Frontier.

Caracteristici cheie sau ce este nou: Nouă este toată partea frontală a maşinii, de la faruri (în echipare de top full LED), grilă de radiator, până la bara de protecţie. Capota a devenit mai înaltă şi include o inserţie pe marginea sa, care se combină cu grila şi pe care scrie cu litere de tipar denumirea modelului. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!