KIA Motors a publicat o imagine “în secțiune” care dezvăluie integrarea inteligentă a sistemului de propulsie în caroseria noului Sorento Plug-in Hybrid, care are trei rânduri de scaune și șapte locuri pentru pasageri.

Imaginea ilustrează modul în care amplasarea componentelor trenului de rulare (pachetul mare de baterii, rezervorul de combustibil, motorul termic și motorul electric) sunt integrate în structura automobilului, păstrând spațiu maxim pentru bagaje și locuri pentru până la șapte pasageri.

Sorento PHEV va fi unul dintre cele mai practice SUV-uri plug-in hybrid de pe piață atunci când vânzările europene vor debuta, la începutul anului 2021. Află mai multe detalii interesante pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!