Echipa de campanie a preşedintelui SUA Donald Trump şi republicanii din statul Georgia au intentat proces pentru suspendarea numărării voturilor, fiind al treilea demers legal cu privire la numărarea voturilor în alegerile din SUA, relatează DPA, citată de Agerpres

În cadrul procesului un judecător va cere autorităţilor din Chatham County, unde domină democraţii, să „securizeze” şi să stocheze buletinele de vot primite după ora locală 19:00 în ziua alegerilor.

Potrivit lui, un angajat a adăugat buletine de vot primite prin poştă care nu au fost „procesate corespunzător” peste altele, provocând îngrijorări că unele buletine de vot primite după ora 19:00 ar putea fi amestecate.

În Georgia, toate buletinele de vot trebuie primite până la ora 19:00 în ziua alegerilor pentru a fi numărate. Cei doi candidaţi la preşedinţia SUA nu şi-au revendicat încă victoria în statul Georgia.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!