/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Lucrările de demolare a clădirii avariate din Otaci, continuă: 60% din clădire au fost stricate

missing
06 noiembrie 2020, ora 08:27

Lucrările de demolare a clădirii avariate de pe strada Prieteniei 153 de la Otaci continuă. Pe parcursul zilei de 5 noiembrie, Staul Major instituit la fața locului a continuat acțiunile de gestionare a lucrărilor de demontare a construcției.

Totodată compania responsabilă de demontare a reușit până la moment să demoleze clădirea în proporție de 60%. Angajații Postului de salvatori și pompieri  de la Otaci au asigurat pulverizarea apei care a evitat propagarea prafului peste locuințele învecinate. În total pentru efectuarea lucrărilor complexe sunt antrenate 7 persoane cu 3 unități de tehnică. Lucrările vor continua  și pe data de 6 noiembrie.

Amintim că, acum un an și jumătate, o scară a unui bloc de locuit cu 12 apartamente din Otaci s-a prăbușit, iar clădirea vecină a fost avariată. Locuitorii din ambele case au primit bani pentru a-și cumpăra alte locuințe. Atunci, oamenii s-au arătat nemulțumiți de sumele stabilite de autorități.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram