Lucrările de demolare a clădirii avariate de pe strada Prieteniei 153 de la Otaci continuă. Pe parcursul zilei de 5 noiembrie, Staul Major instituit la fața locului a continuat acțiunile de gestionare a lucrărilor de demontare a construcției.

Totodată compania responsabilă de demontare a reușit până la moment să demoleze clădirea în proporție de 60%. Angajații Postului de salvatori și pompieri  de la Otaci au asigurat pulverizarea apei care a evitat propagarea prafului peste locuințele învecinate. În total pentru efectuarea lucrărilor complexe sunt antrenate 7 persoane cu 3 unități de tehnică. Lucrările vor continua  și pe data de 6 noiembrie.

Amintim că, acum un an și jumătate, o scară a unui bloc de locuit cu 12 apartamente din Otaci s-a prăbușit, iar clădirea vecină a fost avariată. Locuitorii din ambele case au primit bani pentru a-și cumpăra alte locuințe. Atunci, oamenii s-au arătat nemulțumiți de sumele stabilite de autorități.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!