/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Greta Thunberg se amuză pe seama lui Trump pe Twitter: „Relaxează-te, Donald! Relaxează-te”

missing
06 noiembrie 2020, ora 10:59

Greta Thunberg, tânăra activistă de mediu, s-a amuzat pe seama situației electorale a președintelui Donald Trump. Aceasta a comentat pe Twitter cu aceleași cuvinte pe care Trump i le adresase, tot pe Twitter, în 2019.

Postarea a devenit virală. În doar câteva ore a adunat aproape un milion de aprecieri, scrie nypost.com.

Preşedintele american Donald Trump a ironizat-o în urmă cu un an pe adolescenta de 17 ani, atunci când activista suedeză a fost declarată Persoana Anului 2019 de către revista americană Time.

„Cât de ridicol. Greta trebuie să ia măsuri pentru a-şi gestiona furia, apoi să meargă, aşa cum se făcea pe vremuri, la un film bun cu un prieten! Relaxează-te, Greta! Relaxează-te!”, a scris Donald Trump pe Twitter în 2019, comentând postarea unui alt utilizator care o felicita pe Thunberg.

Acum, folosindu-i cuvintele lui Donald Trump, Greta Thunberg spune că președintele este cel care a devenit ridicol atunci când cere oprirea numărării voturilor exprimate de americani la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie.

„Atât de ridicol! Donald trebuie să ia măsuri pentru a-și gestiona furia, apoi să meargă, cum se făcea pe vremuri, la un film bun cu un prieten” Relaxează-te, Donald! Relaxează-te”, a comentat Greta Thunberg la o postare pe Twitter a lui Donald Trump care cerea: „Opriți numărătoarea!”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram