Greta Thunberg, tânăra activistă de mediu, s-a amuzat pe seama situației electorale a președintelui Donald Trump. Aceasta a comentat pe Twitter cu aceleași cuvinte pe care Trump i le adresase, tot pe Twitter, în 2019.

Postarea a devenit virală. În doar câteva ore a adunat aproape un milion de aprecieri, scrie nypost.com.

Preşedintele american Donald Trump a ironizat-o în urmă cu un an pe adolescenta de 17 ani, atunci când activista suedeză a fost declarată Persoana Anului 2019 de către revista americană Time.

„Cât de ridicol. Greta trebuie să ia măsuri pentru a-şi gestiona furia, apoi să meargă, aşa cum se făcea pe vremuri, la un film bun cu un prieten! Relaxează-te, Greta! Relaxează-te!”, a scris Donald Trump pe Twitter în 2019, comentând postarea unui alt utilizator care o felicita pe Thunberg.

Acum, folosindu-i cuvintele lui Donald Trump, Greta Thunberg spune că președintele este cel care a devenit ridicol atunci când cere oprirea numărării voturilor exprimate de americani la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie.

„Atât de ridicol! Donald trebuie să ia măsuri pentru a-și gestiona furia, apoi să meargă, cum se făcea pe vremuri, la un film bun cu un prieten” Relaxează-te, Donald! Relaxează-te”, a comentat Greta Thunberg la o postare pe Twitter a lui Donald Trump care cerea: „Opriți numărătoarea!”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!