Astrologii prevestesc o zi favorabilă pentru mai multe zodii astăzi. Horoscopul complet îl citiți mai jos.

Berbec
Noi începuturi, noi oameni și noi situații vă pot scoate cumva din zona de confort. Un anumit parteneriat poate fi creat, atât timp cât principiile pe care funcționați sunt asemănătoare.

Taur
Venus în casa a 6-a vă aduce mai multă înțelegere, comunicare și capacitate de concentrare la muncă. Anumite subiecte au nevoie de imaginația voastră și le puteți face față cu brio deoarece sunteți foarte creativi.

Gemeni
Anumite hobby-uri vă pot aduce câștiguri, numai că poate până acum nu v-ați gândit la asta. Lăsăți-va imaginația să lucreze și ascultați-vă intuiția, potrivit impact.ro.

Rac
După o săptămâna ca cea prin care ai trecut acum, tot ce ai nevoie este de o pauză și odihnă. Ai nevoie să intri în contact cu oamenii dragi, să discuți și să ieși din starea în care ai tot fost până acum.

Leu
Aveți nevoie să învățați sau să îi învățați pe ceilalți ceva, deoarece aveți atâtea de oferit iar timpurile prin care trecem nu vă lasă să va desfășurați activitatea cum v-ați dori. Ocupați-va cu lucrurile mărunte deocamdată, există un timp pentru toate.

Fecioara
Unele situații vă scot din rutină, iar asta pe cât este de bine, pe atât este de confuz și de ciudat. Vouă va place stabilitatea, iar în aceste timpuri cel mai bine e să o căutați în voi înșivă, deoarece în afară totul este schimbător.

Balanță
Nu uitați că Marte, planeta rivalităților și a discuțiilor în contradictoriu, vă poate face mai irascibili că de obicei. De aceea nu este un moment bun să spuneți fix ce gândiți, ci mai degrabă să încercați să fiți diplomați.

Scorpion
Anumite planuri vă tot stau în minte, numai că acum nu e momentul să le executați. Liniștea, odihnă și meditația pot dovedi a avea efecte magice asupra voastră.

Săgetător
Discuțiile din familie sau cu persoană iubita trebuie evitate, deoarece nu este un moment bun să expuneți tot ce aveți pe suflet. Marte încă va ține un pic pe loc, iar asta poate fi frustrant, iar aici e cauza reală.

Capricorn
Anumite aspecte ale casei sau a propietățiilor imobiliare deținute vor necesită mai multă atenție. Nu e un moment bun să cumpărați încă, ci mai degrabă să reparați sau amenajați.

Vărsător
A oferi, a ajută și a gândi pozitiv vă va ajuta să vă simțiți bine. Anumite tehnici de curățare energetică și de a va atrage ce va doriți în viață voastră vă sunt recomandate. Inclusiv o curățenie în casă sau a aruncă ce nu vă mai este necesar, poate ajută să vă schimbați energia locului în care stați.

Pești
Anumite experiențe sau activități noi vă pot ajută și va pot bucură. Nu este un moment bun să intrați în discuți în contradictoriu, ci mai degrabă astrele va sfauitesc să îi ascultați pe ceilalți până să răspundeți.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!