Compania italiană Aznom Automotive, specializată în tuning şi personalizarea automobilelor, şi-a dezvoltat primul său produs propriu, botezat Palladium. Cel mai interesant este că “hiper-limuzina”, aşa cum este catalogată, este făcută pe baza noului pickup Ram 1500!

Palladium a fost înzestrat cu un aspect neobişnuit. În ceea ce privește structura caroseriei, portierele, acoperișul și alte elemente, mașina este unificată cu donatorul, dar în același timp are un posterior original care a înlocuit tradiţionala benă.

Designul pompos al capătului frontal, cu o grilă masivă a radiatorului, se seamănă cu unele modele Rolls-Royce de ultimă generaţie, iar pentru un efect atrăgător elemente LED sunt integrate în fiecare din lamele verticale. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!