Cererea de vehicule care îi ajută pe clienți să profite la maximum de timpul petrecut în aer liber alimentează succesul gamei active de modele pentru aventură în aer liber a Ford. De aceea, aceasta a fost extinsă cu încă un model!

Constructorul auto a vândut deja peste 55.000 de mașini Fiesta Active – prima dintre variantele Active care a fost introdusă – de când a fost lansată în 2018. Aproximativ unul din cinci modele Focus vândute în prima jumătate a acestui an a fost un model Active, iar compania a a extins recent gama Active pentru a include variantele Transit Custom, Tourneo CustomTransit Connect și Tourneo Connect.

Potrivit unui sondaj recent realizat în numele Grupului european pentru activități sportive (EOG), 70% dintre respondenții din întreaga Europă au spus că așteaptă cu nerăbdare să participe la activități în aer liber și 86% au declarat că activitățile în aer liber sunt esențiale pentru bunăstarea oamenilor. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!