/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Premieră: Noul Ford EcoSport Active se prezintă în România

missing
06 noiembrie 2020, ora 09:14

Cererea de vehicule care îi ajută pe clienți să profite la maximum de timpul petrecut în aer liber alimentează succesul gamei active de modele pentru aventură în aer liber a Ford. De aceea, aceasta a fost extinsă cu încă un model!

Constructorul auto a vândut deja peste 55.000 de mașini Fiesta Active – prima dintre variantele Active care a fost introdusă – de când a fost lansată în 2018. Aproximativ unul din cinci modele Focus vândute în prima jumătate a acestui an a fost un model Active, iar compania a a extins recent gama Active pentru a include variantele Transit Custom, Tourneo CustomTransit Connect și Tourneo Connect.

Potrivit unui sondaj recent realizat în numele Grupului european pentru activități sportive (EOG), 70% dintre respondenții din întreaga Europă au spus că așteaptă cu nerăbdare să participe la activități în aer liber și 86% au declarat că activitățile în aer liber sunt esențiale pentru bunăstarea oamenilor. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram