/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Țigări în valoare de 40 de mii de lei, ascunse în rezervorul de motorină a unui autobuz de pe ruta Chișinău-Varșovia

06 noiembrie 2020, ora 15:02

O tentativă de contrabandă cu produse din tutun a fost deconspirată de oamenii legii. Polițiștii au depistat într-un autocar de pe ruta Chișinău – Varșovia, mii de țigări, în valoare de 40 de mii de lei, tăinuite în rezervorul de motorină.

Ca urmare a percheziției autocarului Scania, cu autorizarea judecătorului de instrucție, polițiștii au depistat și ridicat 1 300 pachete de țigarete,  în valoare de  40 000 lei. Țigările urmau a fi transportate prin contrabandă în Polonia.

Audiat de polițiști, șoferul și proprietarul autocarului și-au recunoscut vina. Țigările au fost ridicate, iar bărbații, în vârstă de 41 și respectiv 43 de ani, urmează să fie amendați.

Polițiștii  continuă investigațiile  în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor aferente cazului și persoanelor implicate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram