O tentativă de contrabandă cu produse din tutun a fost deconspirată de oamenii legii. Polițiștii au depistat într-un autocar de pe ruta Chișinău – Varșovia, mii de țigări, în valoare de 40 de mii de lei, tăinuite în rezervorul de motorină.

Ca urmare a percheziției autocarului Scania, cu autorizarea judecătorului de instrucție, polițiștii au depistat și ridicat 1 300 pachete de țigarete,  în valoare de  40 000 lei. Țigările urmau a fi transportate prin contrabandă în Polonia.

Audiat de polițiști, șoferul și proprietarul autocarului și-au recunoscut vina. Țigările au fost ridicate, iar bărbații, în vârstă de 41 și respectiv 43 de ani, urmează să fie amendați.

Polițiștii  continuă investigațiile  în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor aferente cazului și persoanelor implicate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!