Trei tineri au fost filmați cum se distrează chiar pe aripa avionului din apropierea Aeroportului Chișinău. Mai apoi, ei și-au etalat performanța pe rețelele de socializare, fără să intuiască faptul că vor aduna doar critici din partea celor care au văzut clipul. Ba mai mult, în baza imaginilor postate pe internet, s-a autosesizat și Poliția capitalei, care acum este în căutarea făptașilor.

Din imagini se vede că tinerii au urcat pe aripa avionului din apropierea Aeroportului Chișinău, au început să danseze și să sară în sus, iar aripa avionului se clătina atât de tare, încât părea să se rupă.

NATALIA STATI, OFIȚERĂ DE PRESĂ: „Cu privire la imaginile apărute, Poliția s-a autosesizat. Urmează să fie întreprinse toate măsurile în identificarea tinerilor din imagine și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cazul în care se va stabili ca sunt minori, la răspundere contravențională vor fi atrași părinții, iar dacă au atins vârsta majoratului, aceștia vor fi sancționați contravențional pentru huliganism nu prea grav”.

Monumentul a fost montat la data de 19 septembrie 2005 în cinstea lucrătorilor Aviației Civile a Republicii Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!