/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Trei tineri s-au filmat cum dansează pe aripa avionului din apropierea Aeroportului Chișinău

missing
06 noiembrie 2020, ora 20:30

Trei tineri au fost filmați cum se distrează chiar pe aripa avionului din apropierea Aeroportului Chișinău. Mai apoi, ei și-au etalat performanța pe rețelele de socializare, fără să intuiască faptul că vor aduna doar critici din partea celor care au văzut clipul. Ba mai mult, în baza imaginilor postate pe internet, s-a autosesizat și Poliția capitalei, care acum este în căutarea făptașilor.

Din imagini se vede că tinerii au urcat pe aripa avionului din apropierea Aeroportului Chișinău, au început să danseze și să sară în sus, iar aripa avionului se clătina atât de tare, încât părea să se rupă.

NATALIA STATI, OFIȚERĂ DE PRESĂ: „Cu privire la imaginile apărute, Poliția s-a autosesizat. Urmează să fie întreprinse toate măsurile în identificarea tinerilor din imagine și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cazul în care se va stabili ca sunt minori, la răspundere contravențională vor fi atrași părinții, iar dacă au atins vârsta majoratului, aceștia vor fi sancționați contravențional pentru huliganism nu prea grav”.

Monumentul a fost montat la data de 19 septembrie 2005 în cinstea lucrătorilor Aviației Civile a Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram