Edilul Kievului, Vitali Kliciko, a fost reales în funcție pentru a treia oară, după ce a câștigat alegerile de pe 25 octombrie, scrie tvrain.ru.

Klitschko a câștigat din primul tur cu 50,52% din voturi, după ce 365.161 de alegători l-au votat.

În total, la aceste alegeri au participat 722.805 de alegători.

„Vreau să mulțumesc cetățenilor din Kiev, care și-au exprimat încrederea și m-au ales primar din primul tur al alegerilor. Aceasta este o mare onoare și responsabilitate pentru mine. Responsabilitatea pentru modul în care orașul nostru se va dezvolta și cum vor trăi locuitorii săi”, a declarat Kliciko după anunțarea rezultatelor.

Kliciko este primarul orașului Kiev și fost boxer profesionist. Este liderul Alianței Democratice Ucrainene pentru Reforme și Deputat în Parlamentul Ucrainei.

Originar din Ucraina, acesta a trăit până în 2014 în Germania. În 2012, a devenit campion WBC la categoria grea. Este fratele lui Vladimir Kliciko. Are un doctorat în științe sportive.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!