Un tânăr de la Ocnița a încercat să se stranguleze după ce a strâns-o de gât pe partenera sa până aceasta și-a pierdut cunoștința. Tânărul a fost transportat în comă la spital, iar la câteva zile a decedat. 

Potrivit Poliției, incidentul între cei doi tineri a avut loc acum câteva zile. Tănăra le-a mărturisit polițiștilor că pe 3 noiembrie prietenul ei a venit la ea în ospeție și a recurs la violența fizică după ce a refuzat să întrețină cu acesta un raport sexual. Bărbatul a strâns-o de gânt până aceasta și-a pierdut cunoștința. „După ce tânăra și-a revenit, tânărul agresor a părăsit domiciliul”, susține ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Ocnița, Svetlana Talpă.

Ulterior, bărbatul a încercat să se sinucidă prin strangulare. Totuși, tânărul a fost salvat de către o rudă și a fost internat în Spitalul Raional din Ocnița cu comă. Pe data de 6 noiembrie tânărul a decedat. Cadavrul a fost trimis spre examinare medico-legală pentru stabilirea exactă a cauzei decesului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!