/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Peste 10 mii de copaci au fost plantați și astăzi în toate sectoarele din Capitală

07 noiembrie 2020, ora 13:16

Astăzi, în municipiul Chișinău a avut loc o nouă acțiune de plantare a arborilor în parcuri, scuaruri, zone verzi, curți de blocuri. În sectoarele Capitalei au fost plantați peste 10 mii de arbori de diferite specii.

Astăzi, plantarea arborilor și arbuștilor a avut loc pe următoarele adrese:

Pretura Botanica: Zona forestiera Aeroport (șos. Muncești, 810/2), curtea Preturii Botanica;

Pretura Buiucani: Parcul „La Izvor” ( în zona lacurilor 2, 3 și 4), Parcul „Valea Morilor” (zona digului);

Pretura Centru: Pădure – Parc „Schinoasa” (în preajma Ministerului Apărării (MA), a batalionului de gardă a MA, cooperativei de garaje), Pădure – Parc „Schinoasa” (vizavi de imobilul din str. Pietrarilor 17), Motorcros;

Pretura Ciocana: Pădurea – Parc „Râșcani” (M. Sadoveanu colț cu str. Ig. Vieru, M. Sadoveanu colț cu str. P. Zadnipru), Pădurea – Parc Nicolae Milescu – Spătarul, Scuarul „Ginta Latină”, terenul din str. Nicolae Milescu – Spătarul, curțile blocurilor de locuințe (ACC, APLP, CCL);

Pretura Râșcani: Pădurea – Parc „Lunca Găștii”, Pădurea – Parc (str. Montană), Șoseaua Balcani colț cu str. Mircești.

Este cel de-al treilea eveniment organizat în cadrul campaniei de înverzire a teritoriului Capitalei, cu participarea a o mie de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram