/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/DOC/ Astăzi marcăm Ziua Națională a Tineretului. Care este planul pregătit de Ministerul Educației

missing
08 noiembrie 2020, ora 09:32

În fiecare toamnă, în cea de-a doua duminică a lunii noiembrie, marcăm Ziua Națională a Tineretului. Cu această ocazie, vă prezentăm planul Ministerului Educației dedicat acestei sărbători pe tot parcursul lunii curente. 

„Planul nominalizat conține o serie de activități și manifestări dedicate tinerilor, care au drept scop sporirea activismului civic și participării tinerilor în procesul de luare a deciziilor, activități referitoare la valorificarea potențialul creator al tinerilor, precum și oportunități de petrecere a timpului liber prin modalități non-formale”, se arată pe site-ul ministerului.

Astfel, astăzi, 8 noiembrie, la ora 20:00 se va desfășura Gala Premiilor Naționale pentru dezvoltarea sectorului de tineret, ediția 2020. 

Evenimentul are drept scop sporirea prestigiului activităţii în cadrul sectorului de tineret, stimularea activităţii creative, promovarea experienţei avansate şi inovatoare, precum și motivarea resurselor umane din sectorul de tineret pentru autoformare şi dezvoltare.

Alte activități dedicate Zilei Naționale a Tineretului le puteți vedea aici. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram