În fiecare toamnă, în cea de-a doua duminică a lunii noiembrie, marcăm Ziua Națională a Tineretului. Cu această ocazie, vă prezentăm planul Ministerului Educației dedicat acestei sărbători pe tot parcursul lunii curente. 

„Planul nominalizat conține o serie de activități și manifestări dedicate tinerilor, care au drept scop sporirea activismului civic și participării tinerilor în procesul de luare a deciziilor, activități referitoare la valorificarea potențialul creator al tinerilor, precum și oportunități de petrecere a timpului liber prin modalități non-formale”, se arată pe site-ul ministerului.

Astfel, astăzi, 8 noiembrie, la ora 20:00 se va desfășura Gala Premiilor Naționale pentru dezvoltarea sectorului de tineret, ediția 2020. 

Evenimentul are drept scop sporirea prestigiului activităţii în cadrul sectorului de tineret, stimularea activităţii creative, promovarea experienţei avansate şi inovatoare, precum și motivarea resurselor umane din sectorul de tineret pentru autoformare şi dezvoltare.

Alte activități dedicate Zilei Naționale a Tineretului le puteți vedea aici. 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!