Un accident dur, cu implicarea a două automobile, s-a întâmplat acum câteva minute pe strada Cuza Vodă din sectorul Botanica. Momentul a fost surprins de o cameră de bord, iar posesorul acesteia ne-a trimis imaginile la adresa redacţiei, pentru care îi mulţumim.

Imaginile arată cum s-a întâmplat totul. Şoferul unei Dacia Dokker a unei companii de livrări poştale, care a ieşit dintr-o curte, nu s-a asigurat până la capăt şi a fost lovit de un BMW care se apropia cu viteză şi care a şi ieşit niţel pe contrasens.

Automobilul în care se afla camera de bord ar fi fost un impediment în vizibilitate, astfel încât ambii conducători implicaţi în coliziune au luat decizii cam pripite. Citeşte continuarea şi vezi imaginile video pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!