/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Alertă cu bombă la Curtea de Apel Chișinău. Clădirea a fost evacuată

missing
09 noiembrie 2020, ora 14:41

Alertă cu bombă la Curtea de Apel Chișinău. Aceasta după ce un bărbat a sunat la 112 și a delcarat că în incinta instituției s-ar afla un obiect explozibil. 

Poliția a fost alertatp la ora 13:45. La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operative a Inspectoratului de Poliție Botanica, angajații IGSU fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bomteh.

Forțele de ordine au evacuat toți angajații și cetățenii care în momentul de față se aflau în incinta clădirii. În prezent, toate serviciile specializate activează la fața locului.

Angajații poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul, toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram