Alertă cu bombă la Curtea de Apel Chișinău. Aceasta după ce un bărbat a sunat la 112 și a delcarat că în incinta instituției s-ar afla un obiect explozibil. 

Poliția a fost alertatp la ora 13:45. La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operative a Inspectoratului de Poliție Botanica, angajații IGSU fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bomteh.

Forțele de ordine au evacuat toți angajații și cetățenii care în momentul de față se aflau în incinta clădirii. În prezent, toate serviciile specializate activează la fața locului.

Angajații poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul, toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!